Один з показників, за якими можна судити про рівень ресторану, є його фірмове меню. Ми щиро сподіваємося, що різноманітна кухня ресторану “Галицькі забави” не залишить байдужими навіть найвимогливіших гурманів. Всі страви, приготовані в ресторані “Галицькі забави“, дивовижно смачні,  корисні та гарно оформлені.

У нашому меню представлені популярні українські  та європейські холодні і гарячі закуски, чудові страви з риби і м’яса, фірмові страви від нашого шеф-кухаря.

Крім закусок і гарячих страв ми завжди готові запропонувати багатий вибір апетитних десертів, оригінальних соків і нектарів, прохолодних напоїв. Для наймолодших гостей ресторану у “Галицькі забавах” розроблено спеціальне дитяче меню. Цінителям вин пропонується різноманітна  винна карта. А наші кондитери з радістю приготують чудовий ексклюзивний святковий торт, який стане прикрасою будь-якого банкету.

Пропонуємо Вашій увазі зразок меню ресторану “Галицькі забави”:

Холодні закуски:

  • М’ясне асорті
  • Сирне асорті
  • Рибне асорті з лососем
  • Овочеве асорті свіже, консервоване
  • Полядвиця копчена
  • Яйце фаршироване
  • Язик відварний з хроном
  • Шинка
  • Шпондер копчений
  • Сир брі
  • Сало з часником
  • Оселедець з цибулею
  • Гриби білі мариновані
  • Маслини
  • Оливки
  • Огірки квашені, мариновані
  • Помідори квашені, мариновані
  • Сливи мариновані
  • Крижавки
  • Бурячки з хроном
  • Аджика домашня
  • Язик заливний
  • Роли печінкові, баклажанні, кабачкові, з лососем

Салати овочеві:

  • “Апетитний” ( з оливками)
  • “Грецький” (з сиром фета і помідорами)
  • “Шарм” (з сиром сулугуні)
  • “Мізерія” з домашнім сиром
  • “Овочевий” (з помідорами)
  • “Королівський” (зі свіжими печерицями)
  • “Вітамінний” (суміш овочів)
  • “Здоров’я” (з капустою та сиром)
  • “Сюрприз” (мікс салатів)
  • “Капрезе” (з сиром моцарелла)
  • “Фантазія” (з язиком та сиром)

Cалати м’ясні:

  • “Цезар” з куркою
  • “Язичок”
  • “Ніжна пані” (з куркою та апельсином)
  • “Делікат” (з курячою печінкою)
  • “Богатир” (з печерицями та куркою)
  • “Олів’є” (з м’ясом)
  • “Дністер”
  • “Далекий острів” (з авокадо)
  • “Акапулько” (з авокадо, персиком)
  • “Ліон” (з сиром фета)
  • “Проковтни язик”
  • М’ясний салат
  • “Соната” (з кукурудзою)
  • “Смакота” (з ананасом, курячим філе)
  • “Новинка” (з шпондером)
  • Закуска з печінки

Салати рибні:

  • “Цезар” з лососем
  • “Морський бриз”
  • “Гурман” (з авокадо)
  • З філе тунця
  • “Оригінальний”
  • “Овочевий” з тунця
  • З крабових паличок
  • “Зима” (з оселедцем)

Гарячі закуски:

  • “Козацьке застілля”
  • “Пузатий баклажан”
  • Гарячий салат з печінки
  • Гаряча закуска “Асорті”
  • Жульєн з білих грибів
  • Капуста тушкована з курячим м’ясом
  • Сир Чезаре
  • Кишка з шкварками
  • Бульбянка з шкварками
  • Ковбаса домашня
  • М’ясні роли
  • Голубці

Перши страви:

  • Солянка
  • Борщ український
  • Грибна юшка
  • Капусняк з ребрами
  • Суп з фрикадельками
  • Суп з печерицями
  • Суп овочевий
  • Рубці по – львівські
  • Уха “Царська”
  • Лахма
  • Хашлама
  • Чанахи
  • Бульйон домашній

Гарніри:

  • Картопля по-селянськи
  • Картопля по-львівськи
  • Картопля запечена з шпондером і курячим м’ясом
  • Фрі
  • Фрі по-техаськи
  • Рис з морквою
  • Рис з овочами
  • Різотто
  • Гречка з цибулею
  • Картопля відварна, пюре, молода з маслом та зеленню
  • Овочі-гриль
  • Капуста броколі відварна, брюссельська відварна, цвітна відварна

Страви з птиці:

  • Курячі крильця в медовому соусі
  • Куряча грудка з овочами
  • Котлета по-київськи
  • Курячій рулет з печерицями
  • Куряче філе з ананасом та сиром
  • Відбивна куряча
  • Рагу з гусячої грудки
  • Гусяча грудка з ягодами
  • Гусяча грудка “Айсберг”

Страви з телятини:

  • Крученик телячий
  • Стейк смажений
  • Шашлик з вирізки
  • Каре (телятина)
  • Телятина з овочами
  • Телятина з чорносливом
  • Телятина з грибами
  • Телятина “Моряк Папай”
  • Телятина “Королівська”
  • Телятина по – тбіліськи
  • Телятина відварна
  • Відбивна з телятини

Страви зі свинини:

  • Стейк смажений
  • Шашлик зі свинини
  • Гомілка запечена з хрусткою скоринкою
  • Свинина в кунжуті
  • М’ясо по-французьки
  • М’ясо по-гуцульськи
  • Відбивна фарширована
  • Рулет зі свинини з сиром фета
  • Свинина з морепродуктами
  • М’ясне по-львівськи
  • Ребра в медовому соусі

Страви з субпродуктів:

  • Печінка куряча з яблуками
  • Печінка куряча в сметанному соусі
  • Язик тушкований в сметані
  • Мозок смажений
  • Печінка гусяча зі спаржею
  • Печінка гусяча з ягодами
  • Печінка гусяча під соусом “Боровик”
  • “Галицькі плясуни”
  • Печінка смажена з овочами
  • Печінка смажена з цибулею
  • Печінка індича смажена в сметані
  • Печінка індича з яблуком

Страви з картоплі, яєць, борошна:

  • Млинці в асортименті
  • Деруни в асортименті
  • Вареники домашні
  • Вареники з картоплею і сиром та мачанкою з білих грибів
  • Вареники з картоплею і сиром, шкварками і цибулею
  • Вареники з вишнями та сметаною
  • Пельмені домашні
  • Яєчня “Асорті”
  • Омлет з овочами
  • Омлет з беконом

Страви з риби:

  • Риба по-галицьки
  • Форель річкова
  • Форель смажена
  • Форель в білому вині
  • Форель зі шпинатом
  • “Лазурний берег” (з філе тунця)
  • Тунець по-флорентійськи
  • Дорадо з овочами
  • Філе судака під лимонним соусом
  • Хек запечений з овочами
  • Короп смажений
  • Хек смажений
  • Риба фарширована
  • Стейк лосося

Більш докладніше про  наші страви та ціни Ви можете дізнатись у нашого менеджера за телефонами:  (032) 271-91-19    +38 (050) 550 54 08    +38 (050) 430-39-70   або завітавши до нас у ресторан “Галицькі забави” за адресою:

м. Львів, вул. Пасічна, 47 А.

Ласкаво просимо!

Написати нам

 

Ваше ім'я (обов'язково)

Ваш email (обов'язково)

Ваше повідомлення

×